Fatih Terim varsa başarı var..

Süper Lig’de 5 hafta sonra liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’da, maç başına 2.4 puan ortalaması tutturan Fatih Terim, Tudor’un 2 puanlık performansını geride bırakmayı başardı. İmparator, 9 resmi maçta 7 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgiyle yola devam ediyor.

YENİDEN ZİRVEYE ÇIKTI
Sezona Igor Tudor yönetiminde başlayan Cimbom, gelen olumsuz sonuçların ardından 16. haftadan sonra mücadelesini Fatih Terim yönetiminde sürdürdü. Tarihinin en büyük başarılarını kazandığı tecrübeli teknik adam yönetiminde üst üste iyi sonuçlar elde eden Galatasaray, Süper Lig'de yeniden zirveye çıkmayı başardı.

Galatasaray, Fatih Terim’in dördüncü kez teknik direktörlük koltuğuna oturduğu bu dönemde Süper Lig’de oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, 16. haftada kaybettiği liderliği 5 hafta aradan sonra alma başarısı gösterdi.

TUDOR'U GERİDE BIRAKTI
Fatih Terim, ligde 5 maçtaki performansıyla selefi Tudor’u geride bıraktı. Galatasaray, Hırvat teknik adam idaresinde oynadığı 16 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 32 puan topladı. Sarı-Kırmızılı takım, Fatih Terim yönetiminde ise çıktığı 5 müsabakada 12 puan elde etti. Galatasaray, Tudor ile 2 puan ortalaması yakalarken, İmparator ile bu oran 2.4’e çıktı.

SELÇUK VE DONK GERİ DÖNDÜ
Fatih Terim, Tudor döneminde fazla forma şansı bulamayan futbolculara görev vererek onlardan verim aldı. Göreve başladıktan sonra kadro dışı bırakılan Hakan Balta’yı tekrar takıma dahil eden tecrübeli teknik adam, Tudor’dan az süre bulan Selçuk, Eren, Yasin ile Donk’a da forma verdi. Terim, Ndiaye’nin satılması ve Fernando’nun yaşadığı sakatlık nedeniyle orta sahada Selçuk ve Donk’u oynattı.

Sezonun ilk yarısında genelde sonradan oyuna dahil olan ve skor üretemeyen Eren ise Terim yönetiminde görev aldığı 3 karşılaşmada 3 kez ağları havalandırdı. Tudor dönemindeki son maçlarda ilk 11’de tercih edilmeyen Rodrigues ise Terim’in vazgeçilmez oyuncularından biri oldu ve özellikle gol yollarında takıma önemli katkı sağladı.

KUPADA DA DEVAM EDİYOR
Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna kayıpsız devam ediyor. Tudor ile kupanın 5. turunda Sivas Belediyespor karşısında birer galibiyet ve mağlubiyet yaşayan Galatasaray, Terim ile bu kulvarda çıktığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Galatasaray, tecrübeli teknik adam ile çıktığı 9 resmi maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.
(Fanatik)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0