Japon mucizesi..

Devre arası transfer döneminin son gününde soru işaretleriyle gelen Yuto Nagatomo iyi performansıyla beğeni topladı. Türkiye Kupası'ndaki Konyaspor ve ligdeki Antalyaspor maçlarında en çok koşan isim olan Japon oyuncu Garry Rodrigues'in de hücum gücünü yükseltti. Nagatomo'nun performansı Latovlevici'nin kontrat uzatma ihtimalini de bitirdi.

Sabah gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da bu sezon Lionel Carole, Martin Linnes, Latovlevici, Jason Denayer, Tarık Çamdal ve Hakan Balta'dan sonra sol bekte forma giyen 7. isim olan Yuto Nagatomo bir haftada kendisini kabul ettirdi ve büyük takdir topladı. Türkiye Kupasındaki Konyaspor rövanşının ardından ligdeki Antalyaspor maçında da başarılı bir performans sergileyen Nagatomo, 10.98 km mesafe ile Galatasaray'ın en çok koşan ismi oldu. Japon sol beki 10.49 km ile Donk takip etti.

LATO'YA ARTIK FORMA ÇOK ZOR!
İnter'den fizik olarak hazır gelen Nagatomo önünde oynayan Rodrigues'i de rahatlattı. Bir asist yapan ve bir golü hazırlayan Rodrigues sol kanattaki partneri Nagatomo ile çabuk uyum sağladı. Japon yıldız sergilediği performansla Latovlevici'nin takımda kalma ihtimalini de bitirdi. "18 maçta oynaması halinde sözleşmesi bir yıl uzar'' maddesi bulunan Latovlevici bu sezon 13 kez forma giydi. Teknik direktörümüz Fatih Terim'in Nagatomo cezalı ya da sakat olmadığı sürece Latovlevici'yi oynatmayı düşünmediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0