Fatih Terim'den Belhanda'ya tepki..

Teknik direktörümüz Fatih Terim, Antalyaspor maçının son dakikalarında kırmızı kart gören Younes Belhanda'ya tepki gösterdi. Tecrübeli çalıştırıcının, Faslı yıldıza “Sana güvenenleri yüzüstü bıraktın” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek Süper Lig'de 5 hafta sonra liderliği ele geçirirken maçtan sonra teknik direktör Fatih Terim'in  son dakikada kırmızı kart gören Belhanda'ya tepki gösterdiği ortaya çıktı. Tecrübeli hocanın soyunma odasında Faslı futbolcuyu kırmızı kart gördüğü için tatlı sert azarladığı ve kulağını çektiği ortaya çıktı.

EKSTRA CEZA YOK
Fatih Terim'in maç sonrasında Belhanda'ya, "Senin gibi profesyonel bir oyuncunun bu kırmızı kartı görmemesi gerekirdi. Sana güvenenleri yüzüstü bıraktın. Bir daha böyle bir şey istemiyorum" dediği öğrenildi. Yönetimin Belhanda'ya ekstra bir ceza vermeyeceği öne sürüldü..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0