''Yeniden Milan'ın başında olmasını isterim.''

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçı izlemek için Türk Telekom Stadyumu'na gelen Milan'ın CEO'su David Han Li, Fatih Terim'e hayran kaldı. Çinli yatırımcı, Fatih Terim'i tekrar Milan'ın başında görmek isteyeceğini de belirtti.  

Vatan gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın Antalyaspor’u yenerek liderlik koltuğuna oturduğu maçı Milan CEO’su David Han Li’nin de izlemesi dedikoduları da beraberinde getirdi. Milan’ı satın alan Li Yonghong’un yardımcısı olan David Han Li, aynı zamanda Milan’ı da yönetirken İstanbul’da iş için bulunduğu bir dönemde Galatasaray’ın maçını takip etmek istediğini yönetime iletti ve olumlu yanıt aldı. Yönetimin son dakikada gelen teklife loca açarak sıcak ilgi göstermesi sonucunda iki kulüp arasında bağ kuruldu. Milan’ın CEO’su David Han Li’nin Fatih Terim’le ilgili çarpıcı sözlerine söylediği ve Terim'e hayran kaldığı öğrenildi. 

Fatih Terim’in Milan dönemini araştırdığını ve İstanbul’da Galatasaray maçını izleme fırsatı da çıkınca Fatih Terim’in kariyerinin genelini incelediğini belirten Çinli CEO, İmparator için ise övgü dolu sözler sarfetti. David Han Li'nin sözleri şu şekilde..

YENİDEN MİLAN'IN BAŞINDA OLMASINI İSTERİM
İstanbul’a geleceğim için genel olarak Fatih Terim’in kariyerini inceledim ve inanılmaz etkilendim. Fatih Terim’in bu maçta takımı nasıl yönettiğini ve oyuna her an müdahale edip hep içinde olduğunu gördüm. Fatih Terim’i iyi tanıyorum. Çok şeyler yapabilecek kapasiteye sahip. Yeniden Milan’ın başında olmasını isterim.

Milan’ın başında şu anda Gattuso var. Ancak bizim için işler yolunda gitmiyor. O genç bir teknik adam. Fakat şu anda beklentilerimizin karşılandığını söylemem doğru olmaz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0