FCN Blog artık Youtube'da!

2008 yılından itibaren yayın hayatını sürdüren FCN Blog yeni dönemle birlikte uzun süredir aktif kullanmadığı Youtube sayfasına geri dönüyor. "Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğunu unutmadan" mottosuyla Facebook ve Twitter hesabında binlerce taraftara hizmet veren web sitemiz artık Youtube üzerinden de takipçilerimizle olacak.

Youtube kanalını sadece bir video paylaşım aracı olarak değil, FCN Blog'da yer alan özgün içerikleri de görsel ve işitsel olarak sizlerle buluşturacağız. Tüm bunların yanı sıra amatör bir spor kanalı kapsamında kullanacağımız Youtube kanalımız bugünden itibaren yayın hayatına başlamış oldu. İlk video ise, tabii ki bize yakışır bir şekilde, İmparator Fatih Terim'in üçüncü döneminde kullandığı cümlesiyle oldu. Buraya tıklayarak sayfamıza ulaşabilirsiniz..

Youtube sayfamızı takip etmeyi ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0