Mustafa Cengiz'e kaybeden liseliler şimdiden çalışmalara başladı..

Dursun Özbek'in baskın seçim kararı alması sonrasında Ocak ayında gerçekleştirilen olağanüstü seçimde adeta bir devrim yaparak kazanan Mustafa Cengiz'e karşı liseli grubun şimdiden yeni bir adayı var. Galatasaray'da gerçekleştirilecek olan Mayıs ayındaki seçimde Ahmet Ocaklı, Serdar Eder ve Alper Narman gibi isimlerin başını çektiği statükocu grubun öne süreceği ve destekleyeceği isim belli oldu: Ali Galip Yorgancıoğlu.

AMK Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’da sezon sonunda yapılacak seçimli genel kurulun çalışmaları şimdiden başladı. Dursun Özbek'in baskın seçiminin ardından başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Cengiz'e karşı liseli üyeler şimdiden adaylarını belirledi. Son seçimde Dursun Özbek'e destek veren grubun düşündüğü isim, liseli Ali Galip Yorgancıoğlu oldu. Ocak ayındaki seçimde Özbek'i destekleyen ancak sandıkta büyük şok yaşayarak kaybeden bu grubun, Mayıs ayında yapılacak seçimde kazanmak için yoğun çalışma içine girdiği belirtildi. Dursun Özbek’in yeniden adaylığı düşündüğü süreçte görüşmelerine hız veren Yorgancıoğlu'nun seçim çalışmalarına 1 ay içinde hız vereceği belirtiliyor. 

Anadolu Grubu'nda yönetim kurulu üyesi olan ve iş dünyasının tanınmış simaları arasında yer alan Yorgancıoğlu'nun camianın içinde bilinen bir isim olmaması, en büyük dezavantajı olarak görülüyor. Ahmet Ocaklı, Serdar Eder ve Alper Narman'ın başını çektiği grup ise Yorgancıoğlu'nun kulüp içi siyasette yıpranmamış bir isim olmasını dezavantaj değil avantaj olarak görüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0