Galatasaray Seferovic'i istedi..

Devre arasında hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, Haris Seferovic'i kadrosuna katmak istediği ancak bu transfere Benfica kulübünün izin vermediği ortaya çıktı. 

Galatasaray, devre arası transfer döneminde hücuma dönük bir oyuncu almak istemiş ancak bu transferi gerçekleştirmemişti. Cimbom'un devre arasında hücum bölgesine istediği oyuncular da ortaya çıkmaya başladı. Galatasaray'ın devre arası transfer etmeye çalıştığı isimlerden birinin de Benfica forması giyen Haris Seferovic olduğu ortaya çıktı.

Portekiz basınında yer alan habere göre, Haris Seferovic için Galatasaray ve İtalya Serie A ekiplerinden Torino devre arası transfer döneminde Benfica ile görüştü. Cimbom, sezon başında Benfica'ya gelen Seferovic'i sezon sonuna kadar kiralamak istedi ancak Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira ve teknik direktör Rui Vitoria transfere izin vermedi.

Portekiz basınına göre Benfica, bu sezon 22 maçta 7 gole imza atan Seferovic'i 2018 Dünya Kupası öncesi başka bir takıma göndermek istemediği için transfere izin çıkmadı. Portekiz devi sezon başında 25 yaşındaki İsviçreli oyuncu bonservis bedeli ödemeden Frankfurt'tan kadrosuna katmıştı.
(Sporx)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0