Galatasaray'da ilk 11 değişiyor..

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak liderlik şansını değerlendiremeyen Galatasaray 1 günlük iznin ardından Konyaspor maçı için çalışmalara başladı.

beIN Sports'un haberine göre; Süper Lig'de ilk yarının son karşılaşması olan Göztepe maçında sakatlanan ve uzun süredir tedavisi devam eden Fernando'nun ligdeki Antalyaspor maçında oynaması yine çok zor görünüyor. Sivasspor karşılaşmasındada orta alanda Ryan Donk- Tolga Ciğerci ikilisine şans veren teknik direktör Fatih Terim'in, Antalyaspor maçında tekrar Selçuk İnan'a 11 de şans vermesi bekleniyor.

Sivasspor mücadelesinin son anlarında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Jason Denayer'in çekilen MR'ında zorlanmaya bağlı ileri derece yırtık tespit edildi. Belçikalı oyuncunun en az 4 hafta oynaması zor gorünürken, Denayer'ın yoklugunda Maicon'un stoperdeki partneri Serdar Aziz olacak.

Sivasspor karşılaşmasında kaybedilen puanın yanı sıra sergilenen oyundan da memnun olmayan teknik direktör Fatih Terım'in, Perşembe günü Atiker Konyaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında sahaya farklı isimleri sürmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0