Galatasaray'da Mariano ve Gomis'e uyarı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor maçında çok şey beklediği ancak iyi performans göstermeyen Gomis ve Mariano'yu uyaracak. İmparator, Yasin Öztekin ve Sofiane Feghouli’den de kendilerine gelmelerini isteyecek. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’da Sivas deplasmanında alınan yenilgiden çok, özellikle ilk yarıda sergilenen kötü futbol rahatsızlık yarattı.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim’in, bazı oyuncuların sergilediği kötü ve isteksiz futbol üzerine harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, başta Mariano ve Gomis olmak üzere Yasin, Feghouli’nin de performanslarından da hiç memnun kalmadığı belirtildi.

Devre arasında istediği transferlerin yapılmamasından dolayı keyfi kaçan, üstelik Ndiaye’yi kaybeden Fatih Terim, Fernando’nun sakatlık sürecini uzamasıyla iyice sıkıntıya girmişti. İmparator bir taraftan yedeklere sarılırken, diğer taraftan da eldeki futbolcuların performansını yukarı çıkarmaya çalışıyor.

Fatih Terim’i hayal kırıklığına uğratan isimler ise Mariano ve Gomis oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, her iki futbolcuyla da özel olarak görüşerek toparlanmalarını isteyecek. Fatih Terim, ayrıca yine Sivas’ta iyi oynamayan Yasin ve Feghouli’nin de dikkatini çekecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0