Bafetimbi Gomis için şok iddia!

Transfer döneminde Badou Ndiaye'yi rekor bedelle Stoke City kulübüne satarak kulübe nakit para girişini sağlayan Galatasaray için şok bir iddia sosyal medyada yer aldı. Finansal olarak ciddi sıkıntılarla boğuşan Mustafa Cengiz yönetiminin yıldız oyuncu Bafetimbi Gomis'in satışına teknik direktör Fatih Terim'in karşı çıkmasına rağmen onay verebileceği yazıldı!

Fransız futbolunu yakından takip eden sosyal medya hesabı @Ligue1_Turkce'de yer alan habere göre, Galatasaray yaşadığı mali krizin etkilerini yıldız oyuncularını elden çıkartarak hafifletmenin peşinde.. Badou Ndiaye'nin transferinin iki taksitle yapılması ve yeterli kaynak bulunamaması sonrasında Fransız yıldız oyuncu Bafetimbi Gomis'in sezon ortasında Çin kulüplerine satılması mümkün. 
Ancak kulübe yakın kaynaklar, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in böyle bir transfere kesinlikle izin vermeyeceğini ve Fransız yıldızın satılmasının mümkün olmayacağını dile getiriyor. Hatırlanacağı üzere, Galatasaray daha önce Burak Yılmaz'ı sezon ortasında Çin kulübü Beijing Guoan'a göndermiş ve sezonu tek forvetle tamamlamıştı. 

32 yaşındaki Bafetimbi Gomis sezon başında 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Swansea City takımından transfer edilirken, 2020 yılına kadar sözleşme imzaladığı Galatasaray'da bu sezon toplamda 23 maçta forma giydi ve 16 gol - 5 asistlik performansla oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0