Garry Rodrigues: Hedefimiz belli, şampiyonluk!

Antalyaspor karşısında 2 asistle günün başarılı isimlerinden birisi olan Garry Rodrigues karşılaşma sonrasında Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Gösterdiği performansla alkış alan 27 yaşındaki hücum oyuncusu şampiyonluk hedeflediklerini ve bunun için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti. Garry Rodrigues'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün 3 puan almak çok önemliydi. Çünkü alınan puanlar liderliği getirecekti. Bu nedenle sevinçliyiz. İlk yarı iyi oynayıp iyi performans gösterdik ve hocamızın istediklerini uyguladık. İkinci yarı ise biraz rehavet vardı ama önemli olan liderlik. Bu nedenle mutluyuz. Hedefimiz belli; şampiyon olmak istiyoruz. Uzun vadeden ziyade maç maç bakmak ve adım adım gitmek gerekiyor. Önümüzde Kasımpaşa maçı var ve ilk odaklanmamız gereken karşılaşma Kasımpaşa maçı olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0