Gökhan Zan ve Necati Ateş'in görevi..

Antalya kampında Fatih Terim'in Florya'da görev alacağı açıkladığı, Necati Ateş ve Gökhan Zan göreve başladı. Alt yapıda görev alacak iki isim aynı zamanda, haftanın 1 günü A takım ile idmanlara çıkacak.

A TAKIM İLE DE ÇALIŞACAKLAR
Necati Ateş, alt yapıda U14-15 ve U16 takımları ile yakından ilgilenecek. Ayrıca haftanın bir günü A Takım bölge antrenörü olarak golcü futbolcuları çalıştıracak.

Gökhan Zan ise alt yapıda U19 takımında yardımcı antrenörlük yapacak. Fatih Terim'in çağırdığı günlerde Gökhan Zan bölge antrenörü olarak savunma oyuncuları ile bire bir ilgilenecek.

NECATİ ATEŞ DUYURDU..
Necati Ateş, bugün twiiter hesabından yaptığı açıklama ve paylaştığı resimle göreve başladığını duyurdu. Necati, paylaşımında "Yine, yeni, yeniden... Her geldiğimde şampiyonlukla biten maceraya, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Nerede kalmıştık?" ifadelerini kullandı.
(Fanatik)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0