Ndiaye'nin parası Albayrak'a gitti..

Yönetime yaklaşık 25 milyon lira kasa kolaylığı sağlayıp rahatlatan Sportif A.Ş yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Badou Ndiaye'nin Stoke City'e transferiyle gelen paradan alacağını kesti.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da Nagatomo transferinin gerçekleşmesi için için gereken parayı sağlayıp, Mustafa Cengiz’in elini rahatlatan Abdurrahim Albayrak, Ndiaye’den gelen 9 milyon euronun 6 milyonunu alarak hesabı gördü. Böylece hem Cimbom işini halletti, hem de Sportif AŞ yöneticisinin alacağı kalmadı.

Galatasaray’da eski başkan Dursun Özbek'in mali anlamda kulübü dar boğaza sokması yeni yönetimini işini zorlaştırdı. Mustafa Cengiz yönetiminde görev alan Abdurrahim Albayrak, göreve gelir gelmez karşısında acil ödeme yığını bulan Cengiz ve arkadaşlarına kısa vadeli kolaylık sağladı.

Koltuğa oturur oturmaz, daha mazbatasını almadan Dursun Özbek'in yarattığı enkazı kaldırmak için çalışmalara başlayan Mustafa Cengiz ve ekibinin imdadına Abdurrahim Albayrak yetişti. Futbolculara yapılacak ödemeler, vergi, sigorta ve eski futbolculara yapılacak ödemeler için gereken yaklaşık 25 milyon lira, Sportif AŞ’de başkan vekili olan Abdurrahim Albayrak’tan sağlandı.

O sırada Ndiaye’nin transferi henüz tamamlanmadığı için İngiltere’den para gelmemişti. Bu nedenle gelecek paranın yerine nakit aranıyordu. Albayrak yaklaşık 25 milyon lira kasa kolaylığı sağlarken, Ndiaye’den gelecek parayla da kendini garantiye aldı.

PERSONELE DE ÖDEME YAPILDI
Galatasaray’da personelin de yüzü güldü. Genelde ay sonuna doğru maaşlarını alabilen çalışanlar, Şubat ayı maaşlarını çok daha önceden ceplerine koydu. Bu da Galatasaraylı personeller için motivasyon kaynağı oldu.

Kulüplerin, UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı için 31 Mart sonunda, tüm çalışanlarından “Borcu yoktur” kağıt alma zorunluluğu bulunuyor. Galatasaray bu gerekliliği bir ay öncesinden hallederek elini de rahatlattı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0