Kasımpaşa maçı 11'i netleşti..

Lider Galatasaray'ın, Kasımpaşa deplasmanında sahaya çıkacağı ilk 11 netleşmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in, yapılan son taktik antrenmanda ilk 11'i büyük ölçüde belirlediği belirtiliyor. Tecrübeli teknik adamın sağ kanatta Yasin Öztekin'e, sağ bekte de geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine Martin Linnes'e şans vermesi bekleniyor. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ın Kasımpaşa maçı 11’i büyük ölçüde belli oldu. Teknik patron Fatih Terim’in son taktik provada, cezalı Belhada'nın yerine Sofiane Feghouli’yi forvet arkasına çektiği, Yasin Öztekin'i de ilk 11’e alarak sağ kanada koyduğu öğrenildi.

Kasımpaşa deplasmanında sol kanat yine Rodrigues’e emanet. Orta sahanın merkezinde Selçuk ile Donk’un görev yapması bekleniyor. Savunmanın göbeğinde Maicon ve Serdar’ın, sol bekte Nagatomo’nun yeri garanti. Sağ bekte ise Fatih Terim’in yine Linnes’i tercih edeceği, Mariano’nun kulübede oturacağı ifade edildi. Kart cezası biten Muslera da eldivenleri yeniden teslim alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0