Rodrigues için fiyat belirlendi..

Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgi odağını haline gelen Garry Rodrigues için yönetimin istediği bonservis bedeli belli oldu. Galatasaray yönetimi, sezon sonunda Rodrigues için teklif yapacak kulüplere 15 milyondan aşağı olmayacağını bildirdi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray Yönetimi, Garry Rodrigues'e gelen transfer teklifleri sonrasında harekete geçti. Son haftalarda gösterdiği müthiş performansla Avrupa'nın dev ekiplerinin dikkatini çeken Rodrigues için yönetim 15 milyon Euro'luk bir fiyat belirledi.

3.5 MİLYONA ALINMIŞTI
Galatasaray ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek 27 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz yıl devre arasında Yunanisan'ın PAOK takımında 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.

Newcastle United, Celta Vigo, Real Betis ve Schalke 04 gibi ekipler Garry Rodrigues'i yakından takip ediyor ancak yönetim, kritik maçlar dolayısıyla transferin fazla gündeme gelmesini istemiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0