Mariano: Kimin oynadığı önemli değil, mühim olan kazanmak..

Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı finalinde Akhisar Belediyespor deplasmanında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak final kapısını açan Galatasaray'da uzun bir süre sonra 11'de sahaya çıkan savunma oyuncusu Mariano karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Buraya geldiğimizde sonuçta iyi ayaklı bir turda oynayacağımızı biliyorduk. Sonuçta bu bir kupa organizasyonu ve galibiyetle buradan ayrılıyoruz. Bende ilk 11'de oynadığım için, takıma elimden gelen desteği verdiğim için, bu galibiyette payım olduğu için mutluyum.

Biz kaliteli bir takımız, her pozisyonda farklı opsiyonlarımız var. Linnes ve ben, o bölgede oynuyoruz. Hafta içerisinde gösterdiğimiz performans doğrultusunda hocamız kimin oynayacağına karar veriyor. Bugün ben oynadım, yarın Linnes oynayabilir. Hangimiz oynarsa oynasın, elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Hocamızın tercihleri doğrultusunda da sahada elimizden geleni yapıyoruz. Şuan lider durumdayız, önemli olan o formayı kim giyerse giysin takıma yardımcı olması.. Hepimizin ortak hedefi sezon sonunda şampiyon olmak, takımın kazanması. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0