Neslihan Demir: Çok yoğun bir sezon yaşıyoruz..

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 22. hafta maçında sahasında Çanakkale Belediye’yi 3-0 mağlup etti ve Sultanlar Ligi'nde normal sezonu 3. sırada tamamladı. Karşılaşma sonrasında  kaptan Neslihan Demir Güler, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Ligi galibiyetle bitirmenin önemli olduğunu belirten Neslihan, şimdiden Vakıfbank maçını düşündüklerini de belirtti. Kaptan Neslihan Demir Güler'in açıklamaları şu şekilde..

ŞİMDİDEN VAKIFBANK MAÇINI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIK
Bizim için önemliydi galibiyetle tamamlamak. Çanakkale ile ilk yarı 3-2 oynamıştık. Net bir galibiyetle Çanakkale’yi geçmek, Salı günü oynayacağımız Şampiyonlar Ligi öncesi moral oldu. Çok yoğun bir sezon yaşıyoruz. Şimdiden Vakıfbank maçını düşünmeye başladık. Umarım her şey umduğumuz gibi olur. Vakıfbank’ın çok iyi bir takım olduğunu hepimiz biliyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Hiçbir takım yenilmez değil. Kazanabilirsek grup liderliği bizim olacak. Önemli bir maç.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0