Nursevil Aydınlar: Çok güzel bir maçtı..

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 22. hafta maçında sahasında Çanakkale Belediye’yi 3-0 mağlup etti ve Sultanlar Ligi'nde normal sezonu 3. sırada tamamladı. Karşılaşma sonrasında oyuncumuz Nursevil Aydınlar, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Çok güzel bir maç olduğunu belirten Nursevil Aydınlar'ın açıklamaları şu şekilde..

ÇOK GÜZEL BİR MAÇTI 
Sezonu da üçüncü sırada bitirdik. Çok güzel bir maçtı. İlk 6 çok güzel bir oyun sergileyince hocamız teker teker hepimize şans verdi. İnşallah Play-Off’larda aynı performansı göstereceğiz. İki takımda garantiledi gruptan çıkmayı. Eminim kıran kırana bir mücadele olacaktır. Çeyrek final için hazırlık maçı gibi bir şey olacak bizim için. Onu da elimizden geldiğince en iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız. İnşallah çeyrek finali de geçerek yarı finale adımızı yazdıracağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0