Oktay Mahmuti: Burası revir gibi şu an.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 17. hafta maçında Darüşşafa Basketbol'a 89-77 mağlup olan Galatasaray Odeabank'ta koçumuz Oktay Mahmuti karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Altı oyuncuyla sahada kaldıklarını ve zorlandıklarını belirten Mahmuti'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Darüşşafaka'yı tebrik ediyorum. Maça gelince biz sürekli yaşanan sıkıntıları bugün de yaşadık. Sakatlık sıkıntılarımız var. 4-5 numara pozisyonunda eksiğimiz var. Alex Renfroe'nun iyi hissetmemesi, Mehmet Yağmur'un maç içinde sakatlanmasıyla elimiz daha da dara düştü. Altı oyuncuyla sahada kalıyorsunuz ve mücadele etmek kolay olmuyor özellikle böyle atlet takımlara karşı. İlk günden beri söylediğim gibi zor bir süreçteyiz. Burası bir revir gibi şu an, bunun üstesinden gelmeye çalışacağız. Elimizdeki oyuncular bunlar, gidebileceğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Şunu görüyoruz ki bazı yerlerde hem kalite eksikliğimiz var hem de sağlık açısından sıkıntılarımız var. Emir ve Caner'i söylemiyorum bile. Onların sakatlığı da devam ediyor. Takım olarak ve oyuncular olarak bu küçük acılardan kurtulmamız gerekiyor. Sporun içinde olan şeyler bunlar. Gidebileceğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0