Oktay Mahmuti: Transfer şansımız olacak mı bilmiyorum.

EuroCup Top 16 E Grubu son maçında Alba Berlin'e uzatmalarda 92-97 mağlup olan Galatasaray Odeabank'ta koçumuz Oktay Mahmuti karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 5 numara pozisyonuna bir oyuncu ihtiyacı olduklarını söyleyen Mahmuti'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde: 

"Bugün iki takımın da gruptan çıkma şansı yoktu, bu yüzden basketbol seviyesi hep belli bir seviyede kaldı. Bu yüzden de maçın büyük bölümü kafa kafaya gitti. Kendi basketbolumuzu oynamaya çalıştık. Bir ara rakibimiz farkı açtı ancak geri dönmeyi başardık. Son topta kazanma şansımız vardı ancak o pozisyonu istediğimiz gibi oynayamadık. Uzatmalarda ise kaybettik."

"5 numara pozisyonu için teknik anlamda bir ihtiyaca sahip olduğumuz kesin. Bu konuda çalışmalarımız var ve bir transferi bitirme noktasına çok yaklaşsak da geçmiş zamanlardan menajerlere olan borçlar ve ödeme problemleri bu transferi engelledi. Yönetimimizin bu çalışmalar konusunda iyi niyetli bir yaklaşımı var, bundan şüphem yok ama bir transfer şansımız olacak mı olmayacak mı bilmiyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0