Galatasaray Odeabank'ta ayrılık!

Erman Kunter'in takımdan ayrılmadan hemen önce takıma kattığı Henry Walker, Oktay Mahmuti'nin gözüne giremedi. Walker'ın pozisyonunda takımın yeni bir oyuncuya ihtiyacı olmamasının bu kararda etkili olduğu düşünülürken, Galatasaray Odeabank sözleşmesinde çıkış opsiyonu bulunan Walker ile yollarını resmi olarak ayırdı.

2 Ocak'ta Yenilmez Armada'ya çıkış opsiyonu bulunan bir sözleşme ile dahil olan 30 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Henry Walker, 1 aylık süre boyunca beklenen performansı sergileyemedi. Galatasaray Odeabank formasıyla ligde 2 maçta ortalama 13.5 dakika sahada kalarak; 4.5 sayı ve 1.5 ribaund ortalamalarını yakalayan Walker, EuroCup'ta ise görev yaptığı 5 maçta 17 dakika ortalama tutturarak; 5.8 sayı ve 2.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

2 Şubat'ta takımdan ayrıldığı haberleri ile gündeme gelen Henry Walker, bugün oynanan Alba Berlin karşılaşmasında kadroda bulunmadı ve yolların resmi olarak ayrıldığı kesinleşti. Amerikalı oyuncu ile yolları ayıran Sarı Kırmızılılar, Oktay Mahmuti'nin isteği üzerine takımın uzun rotasyonunu güçlendirmek için kadroya yeni bir isim katmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0