''Önde, tempolu, basan bir ekip görmek istiyorum.''

Galatasaray'da Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Antrenman sonrası oyuncularıyla bir toplantı düzenleyen Fatih Terim, “Konyaspor maçında yaptıklarınızdan ve yapmak istediklerinizden çok memnun kaldım. Sizden yine aynı özveriyi bekliyorum” sözlerini söyledi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da Antalyaspor maçının taktiği belli oldu. Teknik direktör Fatih Terim, dünkü antrenman sonrasında oyuncularıyla kısa bir toplantı yaparak, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda 4-1 kazandıkları Konyaspor sınavını hatırlattı.

Öğrencilerini etrafına toplayan İmparator, “Konyaspor maçında yaptıklarınızdan ve yapmak istediklerinizden çok memnun kaldım. Sivas’ta yaşadıklarımızdan eser yoktu. Galatasaray işte böyle oynamalı. Önde, tempolu, basan ve topu rakibe bırakmayan bir ekip görmek istiyorum. Sizden yine aynı özveriyi bekliyorum. En az rakip kadar, hatta rakipten daha fazla mücadele eden bir takım bekliyorum. Taraftarımızın da desteğiyle Antalya maçını mutlaka kazanalım” diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0