Samet Aybaba'dan şık hareket..

Galatasaray ligin 20.haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşırken 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşma öncesinde üzücü bir olay yaşandı. Galatasaray'ı desteklemek için Sivas'ta deplasman tribünündeki yerini alan Galatasaraylı taraftarlardan birisi düşerek kolunu kırdı. 

Yaşanan üzücü olay sonrasında sağlık görevlileri Galatasaraylı taraftara ilk müdahaleyi yaparken, Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba kulüp doktorlarını tribüne göndererek, taraftarımızın tedavisi sırasında yardımcı oldu. Bununla yetinmeyen deneyimli teknik adam düşerek kolunu kıran taraftarı ilk olarak soyunma odasına indirdi, ardından da özel aracıyla Sivas Devlet Hastahanesi'ne gönderilmesinde yardımcı oldu.

Yaşanan üzücü olay sonrasında kolunu kıran taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Sivasspor teknik direktörü Samet Aybaba'ya göstermiş olduğu duyarlılık adına teşekkür ediyoruz.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0