Selçuk İnan: Taraftarımızla birlikte şampiyonluk havasına gireceğiz..

Hafta sonu Sivas deplasmanında sahadan 2-1 mağlup ayrılmasına karşın dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek final rövanşında Atiker Konyaspor karşısında sahadan 4-1 galip ayrılarak yarı finale yükselen Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan bu sabah gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yarın 33.yaş gününü kutlayacak olan Selçuk İnan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Hiç istemediğimiz, beklemediğimiz bir Sivasspor yenilgisi vardı. Bu hafta Antalyaspor maçıyla beraber hem tekrar seri galibiyetler yakalamak istiyoruz hem de taraftarımızla beraber tekrar o şampiyonluk havasına girmek istiyoruz inşallah.

Daha önceki röportajlarımda da söylemiştim. Fatih Hoca’yla uzun yıllardır beraberim. Çocukluğumdan beri belki de beni tanıyor. Benden ne alacağını biliyor, ben ona neler verebileceklerimi biliyorum. Dolayısıyla çok zor olmuyor aslında. Klasik bir söylem olacak ama çalışmalarıma hep devam ediyorum. Her zaman takımın yanında durmaya çalıştım oynamadığım süre boyunca da. Şimdi bunun neticesini alıyorum. Önemli olan takımın bir parçası olmak. Hep böyle olmaya çalıştım, şimdi de böyle devam edecek.

Geçmişle ilgili konuşmak çok fazla sevdiğim bir şey değil, istediğim bir şey de değil. 5 aylık süreçte belki de kendim değildim ama bundan sonra böyle olmayacak diye söylemiştim zaten. Takım iyi olunca, arkadaşlarınızla iyi anlaşırsanız, beraber uyum içinde olursanız herkesin performansı yukarıya doğru gider. Biz de bunu gayet düzgün bir şekilde gösteriyoruz. Oynamayan arkadaşlarım, şimdi çok iyi durumdalar. Dediğim gibi 5 aylık süreç geçmişte kaldı. Bundan sonra inşallah daha iyi olacağız.

Nagatomo zaten kariyeri belli bir oyuncu. Ama onun yanında çok iyi ve çok sıcak bir insan. Bu da işini kolaylaştırdı. Fernando ve Ndiaye ise önemli oyuncular. Bu tür oyuncuların eksikliğini zaman zaman hissedebilirsiniz. Ama Fatih Hoca'nın takımlarında kim oynadıysa ötekini aratmadı. Zaten bunu sağlarsanız şampiyonluklar gelir. Belki bazı zamanlarda aradığımız anlar oldu ama inşallah bundan sonra aratmayız.

Galatasaray'da 7. senem bitiyor. 3-4 kere herhalde yönetim değişikliğine şahit oldum. Her ne kadar ‘Biz futbolcuyuz, profesyoneliz, etkilenmiyoruz’ desek de mutlaka etkileniyoruzdur. Kolay değil insanlara alışmak, İnsanlardan sözler almak. Onlara yardımcı olmak, onların bizi tanıması, bizim onları tanımamız ve güvenmemiz. Bunlar bir süreç. Dolayısıyla sürekli zaman kaybı oluyor değişikliklerde. İnşallah camia için hayırlısı neyse, istikrarlı olan neyse o olsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0