Taffarel'den Eray İşcan raporu!

Yediği hatalı gollerle sürekli gündeme gelen Eray İşcan, son olarak forma giydiği Konyaspor karşılaşmasında yediği hatalı gollerle taraftardan tepki almıştı. Hala neden takımda olduğu tartışılmaya başlanan Eray için Claudio Taffarel de Fatih Terim'e görüşlerini bildirdi.

Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da yenilen iki golde de hatası olan Eray İşcan gündemde. Yine hatalı goller yiyen 27 yaşındaki kalecinin hala neden takımda olduğu tartışılıyor. 2009'da Beylerbeyi'nden transfer edilen Eray, 2010'da A takım kadrosuna alındı. 8 yıldır A takım bünyesinde yer alan file bekçisi, 8 yılda sadece 18 maça çıkabildi.

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da yeniden kaleci antrenörlüğü görevine dönen Claudio Taffarel, Eray İşcan hakkında olumsuz rapor verdi. Brezilyalı kaleci antrenörü, Fatih Terim'e Eray hakkında "Geçen süre zarfında Eray kendini yeteri kadar geliştirmemiş. Performansının üzerine koymamış." şeklinde görüş bildirdi.

1 MİLYON LİRA
Kalede yer aldığı 18 maçta 19 da gol yiyen Eray İşçan, 2014 yılında sözleşmesini yenilemiş ve 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bu sezon sonu sözleşmesi biten Eray, 1 milyon lira garanti ücret alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0