Alex Renfroe: Koç ne istiyorsa onu yaptık ve kazandık..

21 sayıyla Eskişehir Basket karşısında en skorer isim olan ve etkili oyunuyla Galatasaray Odeabank adına galibiyette başrol oynayan tecrübeli oyun kurucu Alex Renfroe karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bugün koçumuzun bize verdiği oyun planını sahaya doğru şekilde yansıttık. Hücumda topu çok iyi dolaştırdık ve boş atışları bulup cezalandırdık. Üçüncü çeyreklerde sezon boyunca sıkıntı yaşadık, bugün ise en iyi oynadığımız çeyrekti. Bunu görmek güzeldi. Son çeyrekte altı sayıdan daha farklı kazanmak istiyorduk ama bunu başaramadık, bu konuda biraz üzgünüm diyebilirim. Çok önemli bir galibiyet aldık, takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Üç sayı çizgisinin gerisinden gösterdiğim performansta da onların emeği vardı, çoğu boş şutlardı. Bugün iyi bir ritme girdim ve şutları soktum. Şimdi sıradaki maça odaklanmamız gerekiyor. Takım olarak iyi bir durumdayız, bunu sıradaki maça taşımamız gerekiyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0