Oktay Mahmuti: Her maç, her top çok değerli..

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 20. hafta maçında Eskişehir Basket’i evinde 84-78 mağlup ederek play-off yarışını sürdüren Galatasaray Odeabank’ta baş antrenör Oktay Mahmuti karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maç planladığımız gibi gitti. Maçın başında gergindik, bu da akıcılığımıza engel oldu. Farkı açınca biraz konsantrasyon düşüklüğü biraz da kötü müdafaa farkın azalmasına neden oldu. 6 sayının üstünde bir galibiyet almak istiyorduk ama ikili averajda eşit noktadayız, genel averajda ise rakibimizden daha iyiyiz. Süreç ne gösterecek bakacağız. Her maç her top ligimizde çok çetin geçiyor ve çok değerli. Bu ay oynayacağımız Büyükçekmece, Trabzon ve Giresun maçlarına konsantre olacağız.

Göksenin'i şu ana kadar oyun içi şablonlarımızda tam saha baskıda kullanamamıştık. Bunun nedeni pozisyonunda oynamamasıydı bugün Emir'i kullanınca Göksenin'i de kendi pozisyonunda kullanma şansımız oldu ve böylece tam saha baskı yaptı. Bu bizim adımıza önemli bir parametre ve sezonun kalan bölümünde bunu kullanacağız diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0