BSL | Play-off için önemli galibiyet!

Play-offa kalmak için büyük çaba harcayan Galatasaray Odeabank, Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Eskişehir Basketbol'u konuk etti. Yenilmez Armada, Alex Renfroe'nin yıldızlaştığı karşılaşmada rakibini 84-78 mağlup etti. 

Galatasaray Odeabank maça Jordan Taylor, Dwigth Hardy, Göksenin Köksal, DaJuan Summers ve Richard Hendrix beşiyle başladı. Maçta ilk sayılar Galatasaray Odeabank adına kaptan Göksenin Köksal'dan geldi. Kıran kırana geçen ilk çeyrek, 15-15 eşitlikle sona erdi. İkinci çeyreğe iyi başlayan Galatasaray, 5-2'lik seri yakaladı ve 20-17 öne geçti. Alex Renfroe'dan bulduğu sayılarla skor üstünlüğünü korudu ve ilk yarıyı 42-36 önde kapattı. 

Üçüncü çeyreğe Alex Renfroe ve DaJuan Summers'tan bulduğu sayılarla fırtına gibi başlayan Yenilmez Armada, üçüncü çeyrekte son beş dakikaya 58-40 önde girdi. Rakibinin geri dönüş çabalarına izin vermeyen Galatasaray Odeabank, Jordon Taylor'ın sayılarıyla aradaki farkı korudu ve üçüncü çeyreği 68-52 önde kapattı. Takımımız son çeyrekte Eskişehir Basketbol'un etkili oyununa engel olamayınca skor 70-62'ye geldi. Maçın son beş dakikasına girilirken toparlanan Galatasaray, Alex Renfroe'nin bulduğu sayılarla yeniden farkı açtı ve skoru 76-62'ye getirdi. Kalan bölümde rakibinin geri dönüş çabalarına izin vermeyen Galatasaray Odeabank, karşılaşmayı 84-78 kazandı ve Play-off adına önemli bir galibiyet elde etti. Play-off yolunda doğrudan rakibini mağlup eden Yenilmez Armada, 8. sıradaki Eskişehir Basketbol ile arasındaki galibiyet farkını 2'ye indirdi. 

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz kaydettiği 21 sayıyla Alex Renfroe olurken DaJuan Summers 14, Richard Hendrix 12 ve Jordan Taylor 11 sayıyla çift hanelere çıkan diğer oyuncularımız oldular.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0