Asamoah ve Fellaini elden kaçtı..

Galatasaray'ın sezon başından beri kadrosuna katmak için gün saydığı Kwadwo Asamoah, Inter ile anlaştı. Yaz döneminde transfer edilmesi planlanan Belçikalı orta saha Fellaini’nin de Roma’la el sıkıştığı ortaya çıktı.

İtalyan medyasında yer alan habere göre; Galatasaray’ın sezon başında anlaştığı, ancak kulübü Juventus bırakmadığı için transferi gerçekleşmeyen, sonrasında devre arasında tekrar gündeme gelen ve yeni sezonda renklere bağlanması hedeflenen Asamoah, Inter’e gidiyor. Juventus ile kontratı lig bitiminde sona erecek olan Ganalı sol bekin, sıfır bonservisle yeni takımına imza atacağı açıklandı.

Yine İtalyan medyasında yer alan bir diğer habere göre, Galatasaray’ın yaz döneminde kadroya katmayı planladığı Manchester United’ın Belçikalı orta saha oyuncusu Fellaini de Roma ile el sıkıştı.

Böylece Galatasaray'ın radarındaki, bonservis problemi olmayan iki yıldız futbolcu elden kaçmış oldu.
(Fanatik)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0