TSBSL | Karabük'ü rahat geçtik..

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 15. hafta maçında Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Kardemir Karabük ile karşılaştı. Takımımız baştan sona rahat götürdüğü mücadeleyi 81-61 kazandı ve ligde 14. galibiyetini aldı.

Engelsiz Aslanlar, 8-11 Mart tarihlerinde İtalya'da düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde mücadele edecek. Cantu’nun ev sahibi olduğu bu turda her grupta dört takım yer alırken ilk ikiye giren takımlar 4’lü finale kalacak. 4’lü final ise 3-6 Mayıs tarihlerinde Hamburg’da oynanacak. Takımımız bu turda Cantu (İtalya), Thuringen Bulls (Almanya), Albacete (İspanya) ile eşleşti.

Takımımız lige verilecek olan bir haftalık aranın ardından derbide Beşiktaş'a konuk olacak. Zirve mücadelesini doğrudan etkileyecek olan bu karşılaşma 17 Mart Cumartesi günü saat 16:00'da Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0