Basketbolu daha iyi yerlere taşıyacağız!

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 22.haftasında Trabzonspor karşısında sahadan 84-78 galip ayrılarak play-off yolunda önemli bir adım atan Galatasaray Odeabank'ın aldığı galibiyet sonrasında basketboldan sorumlu yöneticilerimiz Ömer Cansever, Mahmut Recevik ve Erol Özmandıracı kulübümüzün resmi kanalı GSTV'e açıklamalarda bulundu.

ÖMER CANSEVER
Öncelikle camiamıza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bugün takımımızı çok iyi desteklediler. Mücadeleye 4000’in üzerinde seyirci geldi. Çağrımıza olumlu cevap aldık. Takımımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağız. Trabzonspor’u da iyi mücadelelerinden ötürü tebrik etmek lazım.

MAHMUT RECEVİK
Çok güzel bir maç oldu. Bütün takımı ve hocamızı tebrik ediyoruz. Trabzonspor’u da tebrik ederiz. Çok mutluyuz. Başkanımız sağ olsun bizi hiç yalnız bırakmıyor.

EROL ÖZMANDIRACI
Maç çok heyecanlıydı. Başkanımızın da olması tabii bu heyecanı artırdı. Son dönemlerin en yoğun seyirci rekorunu kırdık. Bu da demek ki yönetimimizin ilk günden beri yarattığı heyecanın bir sonucu. Bunun devamını diliyorum. Basketbolumuz çok daha güzel günler görecek. En başta başkanımızın bize büyük desteği var. Hakikaten biz de çok heyecanlıyız. Basketbolu çok daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Ancak taraftarın desteği olmadan mümkün değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0