E-Spor branşında 2 branş daha: FIFA ve Wolfteam..

Geçtiğimiz senelerde E-Spor branşını kurarak League of Legends arenasında boy gösteren Galatasaray yaşanılan idari başarısızlıkların ardından Şampiyonluk Ligi'nde sadece bir mevsim boy göstermiş ve ardından Yükselme Ligi'nde mücadele etmişti. Yükselme Ligi'nde bir üst klasmana yükselme şansını son maçta kaybeden Galatasaray'da E-Spor branşında yeni yatırımlar devam ediyor. Kulübümüzün bu branşta gireceği yeni alanlar belli oldu: Wolfteam ve FIFA!

Yıl başında gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurul sonrasında göreve gelen Mustafa Cengiz bu branşın yöneticisi olarak Erol Özmandıracı'yı görevlendirmiş ve Özmandıracı bir süredir Amerika'da temaslarda bulunuyordu. Sinan Erdem Spor Salonu'nda bugün oynanılan Trabzonspor karşılaşmasının ardından Galatasaray TV'e açıklamalarda bulunan Erol Özmandıracı yeni kategorilerde resmi işlemlerin tamamlandığını belirtirken, Galatasaray armasının resmen Wolfteam ve FIFA macerasına katıldığını açıkladı. 

Espor branşında yaşanan son süreçler hakkında bilgi veren yönetim kurulu üyemiz Erol Özmandıracı, “Espor’da iki tane takımımızı kurduk; Wolfteam ve FIFA takımı. Bunlar geçen hafta tamamlandı. Sözleşmeler imzalandı ve oyuncularımız belirlendi. Dün de Wolfteam olarak ilk maçımıza çıktık ve mücadeleyi 2-0 kazandık. Basketbol ve Espor’un aynı salonda olmasını arzulayan bir pozisyondayım. Bununla ilgili de çalışmalarımız yoğunlaşacak. Espor’da çok daha fazla takım kuracağız ve bu alanda Türkiye’nin en başarılı takımı olacağız” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0