''Çok iyi mücadele ettik, hak ettik.''

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi Play Off Çeyrek Final 3. karşılaşmasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşma sonrası Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, Genel Menajer Mehmet Berent Bayrakçı, GS TV'Ye açıklamalarda bulundu. Açıklamalar şu şekilde..

ŞÜKRÜ YENGİL: ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK, HAK ETTİK
Şu anda çok mutluyum. Türkiye’de Final Four’a kalmışız. Bunun mutluluğu yaşamamız lazım. Fenerbahçe sahasında seyircisinin önünde bu mutluluğu yaşayamazsak yazık. Türkiye’nin en iyi 4 takımından biriyiz. Çok iyi mücadele ettik, hak ettik. Emeği geçen antrenörlerü, teknik kadroyu ve tüm takımı tebrik ediyorum.

MEHMET BERENT BAYRAKÇI: ASLANLARIN HEPSİNİ KUTLUYORUM
Birincisi çok mutluyum. İyi başladık. Geçen maça da iyi başlamıştık sonunu getiremedik. Bu aslanların hepsini kutluyorum. Ellerine, yüreklerine sağlık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0