Eurocup Women: Finaldeki rakibimiz Reyer Venezia

Eurocup Women'da yarı final turunda İspanyol rakibi Perfumerias Avenida'yı geçerek adını finale yazdıran Galatasaray kadın basketbol takımının şampiyonluk yolundaki rakibi belli oldu. Eurocup'ta finale bir adım uzakta duran bir başka Türk takımı olan Hatay BŞB, yarı final serisinde İtalyan ekibi Reyer Venezia karşısında ilk maçta 20 sayıyla galip gelmesine rağmen rövanşı 23 sayıyla kaybederek final oynama şansını kaybetti. Sarayın Sultanları müzeye bir Avrupa Kupası daha getirmek için İtalyan ekibi Reyer Venezia ile karşılaşacak.

EUROCUP WOMEN: ŞAMPİYON İTALYA'DA BELLİ OLACAK
2009 yılında Eurocup, 2012 yılında Euroleague şampiyonluğu yaşayan Galatasaray kadın basketbol takımı sezon başında büyük umutlarla kadrosunu kurmasına karşın sezon içerisinde yaşadığı maddi ve manevi bir çok soruna rağmen Eurocup'ta adını finale yazdırarak aslında büyük bir iş başardı. Marina Maljkovic'in öğrencileri yarı final turunda İspanyol rakibi Avenida karşısında iç sahada 7 sayı farkla sahadan galip ayrılırken, deplasmanda 2 sayı farkla kaybetmesine karşın skor üstünlüğü ile final vizesinin sahibi olmuştu.

Avrupa'nın iki numaralı kupasında şampiyonu belirleyecek olan final maçları 11 - 18 Nisan tarihlerinde oynanacak. Statü gereği final serisinin ilk maçı 11 Nisan Çarşamba günü (şimdilik) Ahmet Cömert Spor Salonu'nda,  rövanş ise 18 Nisan tarihinde 3.500 kişi kapasiteli Palasport Taliercio'da oynanacak. İki maç sonunda takımların genel attığı sayı toplamına bakılacak ve üstün olan taraf Eurocup'ta şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0