Fatih Terim hayalindeki 'beyin takımı' kuruyor!

Fatih Terim bu gelişinde farklı bir yapı deneyeceğini her seferinde belirtmiş ve bu doğrultuda yavaş yavaş da adımlar atıyor . Fatih Terim hayalindeki fikir ise  'beyin takımı'...

Fotospor'un haberine göre; her fırsatta Türk futbolunun futbolun içinden gelen insanlar tarafından yönetilmesi gerektiğini söyleyen Terim, antrenör olarak göreve getirdiği, Taffarel, Ümit Davala, Elmander, Hasan Şaş, Necati Ateş ve Gökhan Zan’dan gelecekte çok farklı şekillerde yararlanmayı planlıyor.

Bayern Münih’te olduğu gibi başkandan, CEO’ya, sportif direktörden, hukuk ve mali işlerin bağlanacağı birimleri yönetecek tüm bölümlerin başına futboldan Galatasaray’dan gelmiş isimler düşünüyor.

Fatih Terim’in ilerleyen dönemde ekibine Ergün Penbe, Gheorghe Hagi, Didier Drogba ve Vedat İnceefe gibi isimleri de eklemeyi planladığı biliniyor. Tecrübeli teknik adamın Ümit Davala’yı, Emre Belözoğlu’nun İtalya’da gittiği sportif direktörlük kursuna göndereceği, Drogba’yı CEO olarak, Elmander’i de scout şefi gibi mevkiler için hayal ettiği gelen bilgiler arasında. Terim, Cengiz'in görev süresi boyunca bu yapılanmayı tamamen oturtmayı planlıyor. Kendisinden sonra da takımı Hasan Şaş’a bırakarak emekli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0