Fatih Terim, Nagatomo'nun transferini bitirdi!

Karabükspor maçının ardından Milano'ya giden teknik direktörümüz Fatih Terim'in, burada önemli bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. İmparator'un, İnterli yöneticilerle görüştüğü ve Nagatomo'yu istediği öğrenildi. 

Akşam gazetesinin haberine göre; Karabükspor maçından sonra İtalya’ya giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in burada boş durmadığı ortaya çıktı. Uzun süredir Sarı-Kırmızılı takımın gündeminde bulunan Juventus’un sol beki Asamoah, sezon sonu için Inter’le anlaşmaya varmıştı. Fatih Terim, Inter yöneticileriyle buluşarak şu anda kiralık olarak Galatasaray’da bulunan Nagatomo’nun sezon sonu için bonservisini istedi. İmparator, “Asamoah sonrasında zaten ona ihtiyacınız kalmadı. Bize verin” dedi.

1-2 MİLYON EURO CİVARINDA
Inter’le mukavelesi 2019 yılında tamamlanacak Japon futbolcu konusunda İtalyanlar bedelsiz gönderilmesine sıcak bakmadı. Ancak tarafların 1-2 milyon euro civarında bir rakam üzerinde büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Inter, Nagatomo’yu bu yaz satmazsa, 31 yaşındaki futbolcu önümüzdeki sezon sonunda boşa çıkacak. Japon futbolcu da Galatasaray’da kalmak istiyor. Nagatomo’nun Sarı-Kırmızılı ekiple yaptığı mukavelede satın alma opsiyonu yoktu. Ancak Fatih Terim işi şimdiden bitirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0