Fatih Terim'den Kadıköy talimatı!

Spor Toto Süper lig'de 24. haftaya lider giren Galatasaray, Bursaspor maçı ile başlayan ve kupada Teleset Mobilya Akhisarspor maçı ile devam eden galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 17 Mart'ta Kadıköy'de oynanacak derbiye lider çıkmanın hesaplarını yapan sarı kırmızılılarda tek hedef Karabük deplasmanından 3 puanla dönmek. 

beIN Sports'un haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim Karabükspor deplasmanı için taktiği belirledi.. Türkiye Kupası'nda sağ bekte Mariano'ya şans veren tecrübeli çalıştırıcının Karabükspor deplasmanında tekrar Linnes'i sahaya sürmesi beklenirken stoperde Maicon'un yanında Serdar Aziz forma giyecek. 

Sol bekte ise yine transferin son gününde takıma katılan ve istikrarlı bir performans sergileyen Nagatomo oynayacak. 

Bursaspor maçında gözünden sakatlanan Donk'un durumunun iyi olduğu ve teknik direktör Fatih Terim'in şans vermesi halinde Selçuk İnan ile birlikte orta sahada oynaması bekleniyor. Karabükspor deplasmanında orta alan ile forvet arasındaki pas bağlantısını sağlayacak isim ise Youness Belhanda olacak. Teknik direktör Fatih Terim'in uyarıları ile birlikte saha içinde daha fazla sorumluluk alan ve form grafiği yükselen faslı oyuncu kritik mücadelede gary Rodrıgues ve Feghouili ile birlikte Gomis'e gol yollarında destek olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0