Rakibimiz Novara..

CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde 6’lı Play Off turu kura çekimi Lüksemburg’da gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrası Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız’ın rakibi İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara oldu. Galatasaray, CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde 6’lı Play Off turu ilk maçını 20-22 Mart’ta Burhan Felek’te rövanşı ise 3-5 Nisan’da İtalya’da oynayacak.

Takımımız iki maç sonunda rakibini elemesi halinde adını Final Four’a yazdıracak ve Final Four’un ev sahibi olan Rumen ekibi CSM Volei Alba Blaj ile eşleşecek. Kura çekiminde diğer eşleşmeler Volero Zürih - Vakıfbank ve Imoco Volley Conegliano - Dinamo Kazan olarak belirlenirken, Romanya’daki Final Four 5-6 Mayıs 2018’de Bükreş’te gerçekleştirilecek.

RAKİBİMİZİ TANIYALIM
Daha önce hem Galatasaray’ı hem de Türk Milli Takımı’nı çalıştıran Massimo Barbolini’nin baş antrenörlüğünü yaptığı Igor Gorgonzola Novara, CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde 4. turda B Grubu’nda yer aldı. Oynadığı 6 maçta 5 galibiyet elde eden İtalyan ekibi topladığı 14 puanla gruptan lider olarak çıktı. İtalyan ekibinde ayrıca daha önce Fenerbahçe forması giyen Katarzyna Skorupa da yer alıyor. Sporting Palace Novara’da maçlarını oynayan rakibimiz kendi liginde ise 20 maçta aldığı 15 galibiyet ile ikinci konumda yer alıyor. İtalyan ekibinin en skoreri olarak Paola Ogechi Egonu, en iyi blokçusu olarak Cristina Chirichella, en iyi karşılayıcısı olarak da Stefania Sansonna öne çıkıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0