Fatih Terim'den oyunculara uyarı!

Fenerbahçe deplasmanında 19 yıldır kazanamayan Galatasaray'da dış dünya ile iletişim dün akşam Ali Sami Yen Arena'da yapılan antrenmanın ardından tamamen kesildi. Tarihi antrenmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde tam kadro kampa giren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim özel bir toplantı yaptı. 

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; hafta boyunca 3 puana odaklanan ve beraberliğin sözünü bile etmeyen Terim ve kurmayları, Kadıköy’de kazanmak adına oyuncularını da motive ediyor. Ali Sami Yen Arena'da tarihi bir antrenman organizasyonu gerçekleştiren ve taraftarıyla bütünleşen Galatasaray'da herkesin dile getirdiği “Psikolojik baskı” sözü ile başladı Fatih Terim konuşmasına... İmparator'un oyuncularıyla yaptığı konuşma şu şekilde gerçekleşti.
Ben bu psikolojik baskıyı kabul etmiyorum siz de etmeyin. Böyle şey olmaz. Bizim için tek ihtimal var o da kazanmak. Galibiyet dışında bir şey düşünmeyin. Biz kazanmak için sahaya çıkarız. Galatasaray’ın hedefi her maçı kazanmaktır. Bizim için maç ayrımı olmaz. Her duruma göre hazırlığımızı yaptık. Tüm senaryoları denedik. Bundan sonra sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Sizden isteğim maçın bitiş düdüğüne kadar kopmayın, konsantrasyonunuz devam etsin. Bu tarz maçlarda bir an olsun aklınız karışmasın. Bizim için ne kadar önemliyse rakip için de o kadar önemli bir maç. Maçın belli bölümlerinde üzerimize de gelecekler. İşte bu anları fırsata da çevirebilecek tüm planları yaptık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0