Fransızlara göre derbinin kaderini Gomis belirleyecek!

Fransa’nın uluslararası gazetelerinden birisi olan Le Figaro, bu akşam oynanacak olan derbiye özel bir bölüm ayırdı. Kıtalar Arası derbide belirleyici ismin Bafetimbi Gomis olacağı görüşünü öne taşıdı. Gazetenin başlığında “Fenerbahçe’nin sürpriz misafir Gomis” denilerek, mücadelenin öneminin yanı sıra Bafetimbi Gomis'in maçın kaderini belirleyecek isim olacağına değinildi. 

Le Figaro gazetesi tarafından yayınlanan özel bölümde; Bafetimbi Gomis'in derbinin en önemli isimlerinden birisi olacağı belirtilirken, Fransız yıldızın ezeli rekabette tarihi değiştirebileceği iddia edildi. 32 yaşındaki Fransız oyuncunun Süper Lig'de en golcü isim olduğuna dikkat çekilirken, Avrupa'nın majör liglerinde de en golcü Fransız futbolcunun olduğu belirtildi.

Galatasaray'ın zorlu derbiden galibiyetle ayrılması halinde şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayacağını belirten Le Figaro gazetesi, sarı-kırmızılı takımın kaybetmesi halinde sadece 3 puan kaybetmeyeceğini ve şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın da kendilerine yaklaşabileceğini kaleme aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0