Fatih Terim'den özel hazırlık!

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray, zorlu bir fikstüre giriyor. Cimbom'un bu zorlu fikstürüne ise teknik direktör Fatih Terim özel olarak hazırlanıyor.

Vatan gazetesinin haberine göre; Süper Lig’de liderlik koltuğunda 24. haftayı geride bırakan Galatasaray'ın, kalan bölümde fikstürü de bir hayli zorlaşıyor. Yeni hocası Sergen Yalçın ile maça çıkacak olan Atiker Konyaspor’u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar ardından da Fenerbahçe deplasmanında olacak. Sırasıyla Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Başakşehir karşısında üçer puan arayacak olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim de bu zorlu süreç öncesinde kampa girdi!

Deneyimli teknik adam bu kritik süreçten en az puan kaybıyla çıkmanın hesaplarına başladı. Ligin son haftaları yaklaştıkça gerek şampiyonluk gerekse de küme düşme hattındaki maçların daha da zorlu olacağını bilen Fatih Terim, şampiyonluktaki rakipleri ile de oynayacağı maçlar için hazırlıklara başladı.

BASKIYI KIRACAK
Takıma Karabük galibiyeti sonrasında izin veren deneyimli çalıştırıcı kendisi ise 5 maçlık zorlu periyoda hazırlanıyor. Kafasında bu maçlarla ilgili taktik planlarını yapan, oyun şablonlarını şimdiden düşünen Fatih Terim, özellikle şampiyonluktaki rakipleri Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir ile oynayacakları karşılaşmalarda da en az kayıp ile maçları bitirmek istiyor. 
Yıllardır Kadıköy deplasmanında kazanamayan takımını bu maça da hazırlarken baskıyı kırmak adına sert demeç vermeyen Fatih Terim,  uzak hedefler yerine haftalık planlarla da yola devam ediyor. Kendisi önceden hazırlıklarını yapsa da takımına bunu yansıtmayan deneyimli çalıştırıcı, ilk etapta Atiker Konyaspor maçını kazanıp Fenerbahçe deplasmanına puan avantajı ile çıkmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0