Galatasaray'da ilk 11 netleşiyor...

Lider Galatasaray'da tüm dikkatler pazar günü oynanacak Trabzonspor maçına çevrildi. Bu sezon iç sahada oynadığı 13 maçta 12 galibiyet 1 beraberlik elde ederek 37 puan toplayan sarı kırmızılılar Trabzonspor önünde de bu istatistiği sürdürmek istiyor.

beIN Sports'un haberine göre; Milli takım arasında herhangi bir konsantrasyon kaybı yaşanmaması için oyuncularına yoğun bir antrenman temposu uygulatan teknik direktör Fatih Terim, Trabzonspor maçında sahaya süreceği 11'i sağlık ekibinin sunacağı rapora göre netleştirecek.

Hafif sakatlığı sebebiyle milli takımdan erken dönen Selçuk İnan'ın tedavisinin olumlu sürdüğü öğrenilirken, tecrübeli oyuncunun Trabzonspor karşısında mücadeleye 11'de başlaması bekleniyor. 

Teknik direktör Fatih Terim'in kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek olan Fernando'nun yokluğunda Ryan Donk-Selçuk ikilisine görev vermesi beklenirken, hücum hattı ile orta alan arasında pas bağlantısını sağlayacak isim ise Younes Belhanda olacak. 

Öte yandan milli takım kampında arka adalesinden bir sakatlık yaşayan Martin Linnes'in durumunun gün içinde yapılacak kontrollerin ardından netleşmesi bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim, Norveçli oyuncu hakkında gelecek bilgiye göre sağ bekte Mariano'ya şans verebilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0