Mahmut Recevik: Tüm biletler satıldı

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, 1 Nisan Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesi taraftarımıza seslendi. Bafetimbi Gomis'in imza gününde GS TV'ye konuşan Mahmut Recevik, Trabzonspor maçında tüm biletlerin satıldığını belirtti. 

"Tüm biletler satıldı" diyen Recevik, "Gelebilecek olan bütün taraftarlarımız lütfen toplu taşıma araçlarını, metroyu kullansınlar. Çok kalabalık bir maç bizi bekliyor. Stadyum kapıları 16:45'te açılacak. Kaosu önlemek adına taraftarlarımızın erken gelmesini istiyoruz" dedi.

Mahmut Recevik ayrıca, taraftarın önceden gelip Aslantepe'de GSSTORE ve  FanZone'da eğlenceli vakit geçirebileceğini söylerken Trabzonspor maçı için de "Skor söyleyemem ama kazanmak istiyoruz ve inşallah iyi bir sonuç alacağız" şeklinde görüş belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0