IWBF Şampiyonlar Ligi | Albacete'yi mağlup ettik..

IWBF Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, çeyrek final turu üçüncü ve son maçında Albacete ile Palasport di Seveso Arena’da karşı karşıya geldi. Takımımız, baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 65-71 kazandı. 

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan ilk çeyreği Engelsiz Aslanlar, 18-20 önde kapattı. İkinci çeyreğe iyi başlayan takımımız, farkı açtı ve soyunma odasına 28-34 önde girdi. Üçüncü çeyrekte farkı iyice açan Engelsiz Aslanlar, çeyreği 44-55 önde bitirdi. Son çeyrekte rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Cimbom, karşılaşmadan 65-71 galip ayrıldı. Bu sonuçla çeyrek final turunu iki galibiyet ve bir yenilgi ile tamamlayan Engelsiz Aslanlar'ın, Şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkıp çıkmayacağı, bugün saat 14:15’te başlayacak olan Cantu-Thuringia Bulls maçının sonucuna göre kesinleşecek.

Grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar, 3-6 Mayıs'ta Almanya'nın Hamburg şehrinde düzenlenecek Dörtlü Final'de mücadele etme hakkı kazanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0