ÖZEL ÇEVİRİ | Fernando Muslera: Avrupa'nın en önemli takımlarından birisiyiz!

Galatasaray'da uzun süredir forma giyen ve gösterdiği başarılı performansla adını kulüp tarihine yazdıran Uruguaylı kalecimiz Fernando Muslera ülkesinde yayın yapan RTVE kanalına özel bir röportaj verdi. Uruguaylı muhabiri İstanbul'da ağırlayan Muslera'nın konuk olduğu program ünlü bir kebapçıda gerçekleştirilirken, yıldız oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Uruguaylı yayıncıları İstanbul'da misafir eden Fernando Muslera'nın ilk işi vatandaşlarını ünlü bir kebapçıya götürmek oldu. Siparişleri Türkçe söylemesiyle dikkat çeken Muslera, röportaj sırasında misafirlerine karışık kebap ikram ederken Türk lezzetlerini de mutlaka denemeleri gerektiğini belirtti. Yıl sonunda Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası başta olmak üzere Uruguay futbolu, milli takım ve Galatasaray hakkında açıklamalarda bulunan Muslera'nın sarı-kırmızılı forma altında geçirdiği dönem için öne çıkan açıklamaları şu şekilde..

Galatasaray'a geldiğimde ne kadar büyük bir takıma geldiğimi biliyordum ancak burada 7 yıl kadar uzun bir süre kalacağımı düşünmemiştim. Galatasaray büyük bir takım ve burada bir çok kupa kazandım, kazanmaya devam edeceğiz. Brezilyanın efsane kalecilerinden Taffarel benim antrenörlüğümü yapıyor ve ondan her gün yeni şeyler öğreniyorum. Onunla çalışmaktan, Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum.

Galatasaray kesinlikle Avrupa'nın önemli takımlarından birisi ve bu takımda uzun süredir bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum. Camia olarak daima Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz, hedefimiz sürekli olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Bunun için ligi şampiyon bitirmemiz gerekiyor ve biz bunun için çok çalışıyoruz.

Türkler futbola aşırı ilgi duyuyor, tıpkı Uruguay yada diğer Güney Amerika ülkeleri gibi. Galatasaray'ın da çok ciddi sayıda taraftarı var ve stadı doldurduklarında çıkarttıkları gürültü inanılmaz. Onlar stadı doldurduğu zaman sahada 11 değil, 14-15 kişiymiş gibi oynuyoruz. Bizi ülkenin hatta dünyanın her yerinde çılgınca destekliyorlar. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0