IWBF Şampiyonlar Ligi: Rakiplerimiz belli oldu!

Galatasaray kulüp tarihinin en başarılı branşlarından birisi olan Engelsiz Aslanlar'ın mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final etabındaki rakipleri belli oldu. Daha önce bu kupayı 5 kez müzesine götürmeyi başaran Sedat İncesu'nun öğrencileri 8-11 Mart tarihleri arasında İtalya'nın Cantu şehrinde ilk 2 takım arasına katılmak için sahaya çıkacak.

Değişen yeni formatı sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde grup elemelerini başarıyla tamamlayan 8 takım Madrid ve Cantu olarak iki farklı şehirde 8'li finallerde boy gösterecek. Takımımız bu turda Cantu (İtalya), Thuringen Bulls (Almanya), Albacete (İspanya) ile eşleşti. Madrid grubunda ise organizasyona ev sahipliği yapacak olan CD Ilunion'un yanı sıra Almanya temsilcisi RSV Lahn-Dill, İsrail ekibi Ilan Ramat Gan ve ülkemizden Beşiktaş RMK Marine mücadele edecek. 

Cantu ve Madrid’in ev sahibi olduğu bu turda her grupta dört takım yer alırken ilk ikiye giren takımlar 4’lü finale kalacak. Avrupa'nın en büyüğünün belirleneceği Dörtlü Final organizasyonu ise 3-6 Mayıs tarihlerinde Hamburg’da oynanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0