Rodrigues için FIFA tehlikesi!

9 Mart'ta UEFA ile yapılacak kader görüşmesini bekleyen ve ekonomik sıkıntıların peşini bırakmadığı Galatasaray'da, en son SPK'dan gelen bedelli sermaye artırımının kabulü biraz olsun nefes aldırmıştı. Yunan basınında yer alan haberlere göre Rodrigues'in transfer taksitlerinin ödenmemesi üzerine PAOK kulübü FIFA'ya başvurmaya hazırlanıyor

Galatasaray'ın, Garry Rodrigues'in bonservisinin ilk taksidini ödediği ve geri kalan taksitleri henüz PAOK'un hesabına yatırmadığı belirtildi. Sarı kırmızılı kulübün eğer 9 Mart'a kadar PAOK'a olan borcunu ödememesi durumunda Yunan kulübünün FIFA'ya gideceği ve bu nedenle Galatasaray hakkında bazı yaptırımlar uygulacağı, kulübün ceza alabileceği öne sürüldü.

Bu iddiadan Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ve yönetiminde bilgisi oldu. UEFA yetkilileri ile FFP kriterleri kapsamında 9 Mart'ta kritik bir görüşmeye imza atacak olan Galatasaray yönetimi hemen harekete geçecek. Başkan Mustafa Cengiz, Pazartesi günü Yunan ekibi ile görüşüp bu transfer dosyasını inceleyecek ve bu iddianın doğru olması halinde Rodrigues'in taksitleri Galatasaray'ın herhangi bir ceza almaması adına hemen ödenecek. Galatasaray geçtiğimiz sezon ortasında Rodrigues'i 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0