IWBF Şampiyonlar Ligi turnuvası başlıyor

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Avrupa’nın en prestijli turnuvası olan IWBF Şampiyonlar Ligi’ne 10. kez katılım hakkını elde ediyor.

Galatasaray daha önce bu turnuvada beş kez şampiyonluk, bir kez de ikincilik başarısı göstermişti. Bir ayağı İtalya’nın Cantu şehrinde düzenlenecek olan bu turnuvaya ön elemelerden namağlup olarak katılan Engelsiz Aslanlarımızın tek hedefi yeniden şampiyonluk.

8-11 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu’nda takımımız ilk maçını 9 Mart Cuma günü saat 22:00’de İtalya’nın Cantu, 10 Mart Cumartesi günü saat 19:45’te Almanya’nın Thuringia Bulls ve 11 Mart Pazar günü saat 12:00’de İspanya’nın Albacete takımıyla karşı karşıya gelecek. Turnuvadaki üç maç Cantu’nun ev sahipliğinde Palasport di Seveso Arena’da oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0