Konya maçı kapalı gişe!

Galatasaray taraftarı, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak olan Konyaspor maçına büyük ilgi gösteriyor. Satışa çıkan biletlerin büyük kısmı satılırken, yalnızca 3 bin bilet kaldı. Pazar günü saat 19.00'da oynanacak mücadelede 50bin kişinin Ali Sami Yen'de olması bekleniyor. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray taraftarı, şampiyonluk yürüyüşünde takımı yalnız bırakmıyor. Pazar günü Atiker Konyaspor ile Ali Sami Yen Stadı’nda oynanancak maçın biletleri satışa çıktığı andan itibaren, taraftarın müthiş bir ilgi gösterdiği belirtiliyor. Kulüpten elde edilen bilgiye göre, elde sadece 3 bin bilet kalmış durumda. Pazar gününe kadar bu biletlerin de satılacağı tahmin ediliyor. Eğer kombine sahipleri de Konyaspor maçına ilgi gösterirse, kritik mücadeleye 50 bin kişinin gelmesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar böylece bir sezon rekoru daha kırarak hem gövde gösterisi yapmayı hem de takımı desteklemeyi hedefliyor. Taraftar grupları da çeşitli koreografi çalışmaları hazırlıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0