Japonlar'dan teşekkür mektubu!

Galatasaray'ın devre arasında Inter'den kiraladığı Yuto Nagatomo, Türk-Japon dostluğunu pekiştiriyor. Gösterdiği performansla ve sempatik tavırlarıyla taraftarın sevgisini kazanan tecrübeli oyuncunun yükselen performansı Japonların dikkatinden kaçmadı. 

Japonya Milli Takımı'nın Mali ve Ukranya ile oynadığı hazırlık maçlarında görev alan Nagatomo'nun bu maçlarda gösterdiği iyi performansın ardından Japonya Futbol Federasyonu, Galatasaray'a teşekkür mektubu yolladı. Konuyla ilgili kulübümüzün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde...  

Takımımızın değerli oyuncularından Yuto Nagatomo, Japonya Milli Takımı’nın 23 Mart’ta Mali ve 27 Mart’ta Ukrayna ile oynadığı hazırlık maçlarında başarıyla forma giymiştir. Yaklaşan 2018 FIFA Dünya Kupası öncesi, performansını her geçen gün arttıran Nagatomo için kulübümüze, Japonya Futbol Federasyonu’ndan teşekkür yazısı gelmiştir. Oyuncumuzun başarılarının artarak devam etmesini temenni eder, Türk-Japon dostluğunu pekiştiren bu diyaloğun varlığından duyduğumuz memnuniyeti kamuoyunun bilgisine sunarız.

 Galatasaray Spor Kulübü

Japonya Futbol Federasyonu'nun gönderdiği teşekkür mektubu... 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0